Poziv na proslavu Dana planeta Zemlje 2017.

Već  tradicionalno 12 godinu zaredom, tvrtka Zagrebačke otpadne vode priređuje veliku manifestaciju u povodu Dana planeta Zemlje,  koja će se održati 10. svibnja 2017. godine na lokaciji Centralnog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda grada Zagreba.

Stoga kao i svake godine, pozivamo sve zainteresirane škole grada Zagreba da nam se pridruže u ovoj velikoj ekološkoj proslavi, te svojim kreativnim radovima aktivno sudjeluju u programu!

Teme likovnih i literarnih radova trebaju biti zaštita vode i okoliša, dok ih valja poslati na adresu Zagrebačke otpadne vode d.o.o. Čulinečka cesta 287, Zagreb-Žitnjak, s naznakom: ‘učenički radovi’ najkasnije do 28.travnja 2017. godine. 

Molimo da na svakom radu bude čitljivo napisano ime i prezime učenika, razred i naziv škole.

Ako nam se želite pridružiti na manifestaciji, te upoznati uređaj za pročišćavanje otpadnih voda, te sudjelovati na kreativnim radionicama molim Vas da svoj upit s naznakom za Dan planeta Zemlje pošaljete također do 28.travnja 2017. godine.

Unaprijed se radujemo Vašem odazivu te se nadamo da ćete nam se pridružiti u proslavi Dana planeta Zemlje. Kao i svake godine, nakon otvorenja izložbe postoji mogućnost korištenja sportskih terena za razne sportske igre, te vožnje vlakićima za obilazak uređaja za pročišćavanje otpadnih voda.

Za sve detalje te upit za sudjelovanje možete poslati  na mail astrid.werbolle@zov-zagreb.hr 

Veselimo se Vašem dolasku!

Pozivnica (1)