Dan planeta Zemlje, prilika za razmišljanje i kreativnost

Dan planeta Zemlje, prilika za razmišljanje i kreativnost

MALA WEB IZLOŽBA RADOVA DJECE NAŠIH DJELATNIKA

Objavljeno: 21.4.2020.

Iako je ove godine zbog pandemije Corona virusa izostala naša manifestacija obilježavanja najvećeg Dana planeta Zemlje u RH, kada se na Centralnom uređaju za pročišćavanja otpadnih voda znalo okupiti i do tisuću djece iz svih Zagrebačkih škola, svoju praksu crtanja i pisanja na temu Dana planeta i natječaja za najbolji rad nismo zapostavili.

Naime, ove godine Dan planeta Zemlje i očuvanja prirode odlučili smo obilježiti skromno ali s puno ljubavi i promišljanja, kako i priliči ovoj situaciji karantene. Osmijeh na lica svojim radovima na ovaj Dan prepun suosjećanja sa svime što nam priroda daje, a što joj mi kao čovječanstvo svojim ponekad nesmotrenim postupcima oduzimamo, vratili su nam radovi naših najmlađih. Iznimno smo ove godinu odlučili napraviti malu web izložbu i natječaj radova naših djelatnika. Mali je to prilog ovome Danu, a veliki našim srcima koja su se bila ko kuća kada smo vidjeli da su se i naša djeca s radošću odazvala na ovu ideju, i to u karanteni koja nije za svakoga jednako laka.

I dok su djeca sretna što su roditelji u ovi trenutcima više s njima, oni itekako osjećaju da to nije prirodno stanje te je stoga kreativnost u crtanju, pisanju samo jedan je od oblika kojime u ovo doba možete zabaviti svoju djecu i dati im da se izraze na najkreativniji mogući način.

Ako vas je ova mala izložba potakla da i vaša djeca nešto nacrtaju za Dan planeta Zemlje koji se ove godine jubilarno u svijetu obilježava 50-tu  godinu za redom, slobodno nam uratke svojih najmlađih pošaljite na Adresu: Zagrebačke otpadne vode, Čulinečka 287, 10 000 Zagreb ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ZA DAN PLANETA ZEMLJE, te će poslije pandemije svi biti izloženi u našem prostoru do sljedeće godine kada se nadamo još jednoj zajedničkoj manifestaciji na našem uređaju koji je uvijek ispunjen dječjim smijehom i cikom.

Ostajte nam zdravi i veseli i čuvajte svoj okoliš!

Piše: Astrid Werbolle

Galerija fotografija

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće