Pjevač Massimo Savić snimao novu pjesmu na ZOV-u

Pjevač Massimo Savić snimao novu pjesmu na ZOV-u

Objavljeno: 5.3.2020.

Digestori kao kulisa za glazbeni spot!

Popularni Massimo i voditeljica Tatjana Jurić u odglumljenoj romansi na Žitnjaku

Iako većinom kišan, svibanj se pokazao kao idealan mjesec za snimanje novog spota popularnog pjevača Massima Savića. Naime, poznati redatelj brojnih glazbenih spotova Radislav Jovanov Gonzo izrazio je želju da upravo mjesto radnje za Massimovu pjesmu 'Znam' sa zadnjeg albuma 'Sada' bude  na Centalnom uređaju za pročišćavanje otpadnih voda u Zagrebu.

Nakon samo nekoliko dana, dogovoren je spot, te je snimanje moglo započeti. Ekipa koja je brojala desetak ljudi, uključujući Massima, voditeljicu Tatjanu Jurić, redatelja Gonza sastojala se još od šminkerice, kostimografkinje, snimatelja, rasvjete i ostale ekipe iz tehničke potpore.

Odličan tim nasmijanih i veselih kreativnih ljudi u nekoliko je sati snimio kadrove kraj digestora, koji su bili najintrigantniji redateljevu oku. Između ostalog, na uređaj je snimateljska ekipa dovezla bijeli oldtimer DKW Audi F12 cabrio, u kojem su se Massimo i Tatjana vozili kroz kompleks zagrebačkog uređaja.

Nakon montaže, imat ćemo svi zajedno priliku vidjeti kako je ZOV postao prava kulisa za odglumljenu romansu poznatog pjevača i prelijepe voditeljice.

 

TEKST I FOTO: Astrid Werbolle
Datum objave: 03.06.2019.

Galerija fotografija

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće