S novim idejama i pozitivnom energijom u poslovnu jesen!

S novim idejama i pozitivnom energijom u poslovnu jesen!

E.ON grupacija posjetila Zagrebačke otpadne vode...

Objavljeno: 2.9.2022.

Zadnji dan kolovoza bila je izvrsna prilika kolegama iz E.ON grupacije za posjet i obilazak najvećeg pročistača otpadnih voda u Republici Hrvatskoj, onog na zagrebačkom Žitnjaku. Tridesetak menadžera/direktora, te voditelja E.ON grupacije sa velikim je interesom stiglo na već tradicionalno organiziran Leadership, kojega su ovoga puta pripremili na CUPOVZ-u.

Obnovljivi izvori energije, pročišćena voda, zelena energija, samo su neke od tema kojih smo se dotakli, a vode u energetski zanimljivu jesen... No pozitivna energija, zajedništvo otvorenost prema novim idejama bila je vidljiva kroz interakciju i pitanja, kojih nije nedostajalo!

Domaćin skupa bio je i direktor ZOV-a Dr.Thomas Sichla, koji je kolegama uputio i pozdravnu riječ te ih upoznao s poslovanjem ZOV-a, dok su grupu uređajem proveli glavni tehnolog dr. Marin Ganjto i glasnogovornica Astrid Werbolle.

Svoje zanimanje i interes nazočni su pokazali i za novi posjet, kada ćemo još više razgovarati o novim mogućnostima i temama važnim za obje tvrtke.

Piše. Astrid Werbolle

Galerija fotografija

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće