Stručna ekskurzija buduće kemijske inženjere dovela do Zagreba

Stručna ekskurzija buduće kemijske inženjere dovela do Zagreba

Entuzijastični i zainteresirani diplomanti iz Splita, grupa koja je osvojila tim u ZOV-u!

Objavljeno: 25.5.2022.

IMG 20220525 WA0006

Edukacije i obilasci uređaja nisu prestali na ZOV-u ni s većim temperaturama. Temperature od plus 30 na suncu nisu zasmetale našim gostima iz Splita, koji su ovaj tjedan posjetili Centralni uređaj za pročišćavanje otpadnih voda u Zagrebu u sklopu svoje stručne ekskurzije u trajanju od nekoliko dana.

Pedesetak studenata Kemijsko -tehnološkog fakulteta iz Splita i pet voditelja na čelu s prof. Frankom Burčulom na najbolji su mogući način bili predstavnici svoga fakulteta čiji studenti svake godine postižu sve bolje uspjehe, te su vrlo traženi kadar na tržištu rada.

Na obilasku uređaja prisustvovali su studenti diplomskih studija; kemije, kemijskog inženjerstva (usmjerenje materijali i zaštita okoliša) i prehrambena tehnologija pete godine, koji su nadomak privatnom i državnom sektoru te traže svoje radno mjesto kako bi svoj trud i obrazovanje uložili u Hrvatskoj, a ne izvan granica.

Na edukativni obilazak poveo ih je glavni tehnolog ZOV-a dr.Marin Ganjto i glasnogovornica Astrid Werbolle, dok zainteresiranosti za tehnologiju i svaku fazu pročišćavanja nije nedostajalo.

Piše: Astrid Werbolle

Galerija fotografija

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće