U pandemiji studenti briljiraju

U pandemiji studenti briljiraju

Studentica Katarina Lich najbolja u ekoinženjerstvu

Objavljeno: 4.12.2020.

Povodom 101. godišnjice i Dana Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu najboljim završnim studentima na diplomskim studijima Fakulteta: Kemijsko inženjerstvo, Kemija i inženjerstvo materijala, Ekoinženjerstvo i Primijenjena kemija već tradicionalno se dodjeljuje se nagrada Vjera Marjanović Krajovan. Nagrade se sastoje od priznanja i simboličnog novčanog dijela, a osim Sveučilišta u njima sudjeluje i gospodarski sektor koji podupire edukaciju i nove mlade znalce.

Nagradu za najboljeg studenta na studiju Ekoinženjerstvo poduprle su i Zagrebačke otpadne vode d.o.o., a pripala je najboljoj studentici  Katarina Lich, koja je i proglašena najboljom studentici u generaciji 2019./2020.

I dok je do sada uvijek bila organizirana i svečana Smotra fakulteta, ove je godine svečanost izostala, no ništa manje zbog toga ne veseli činjenica da podupiremo znanost i mlade ljude koji su i ovom teškim vremenima fokusirani, zainteresirani i marljivi u svom nastojanju da postanu uskoro vrsni akademski građani naše države.

Piše. Astrid Werbolle

Galerija fotografija

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće