ZOV podupire buduće mlade znanstvenike!

ZOV podupire buduće mlade znanstvenike!

Najbolja studentica ekoinženjerstva Iva Zokić

Objavljeno: 12.11.2021.

Povodom 102. godišnjice i Dana Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu najboljim završnim studentima na diplomskim studijima Fakulteta: Kemijsko inženjerstvo, Kemija i inženjerstvo materijala, Ekoinženjerstvo i Primijenjena kemija se dodjeljuje nagrada Vjera Marjanović Krajovan. Nagrade se sastoje od priznanja i donacije.


Tradicionalno, nagradu za najboljeg studenta na studiju Ekoinženjerstvo donacijom podupiru i Zagrebačke otpadne vode d.o.o.

Nagrada se uobičajeno dodjeljuje na svečanoj sjednici, ali zbog pandemijskih uvjeta ove godine nije održana. Stoga je nagradu odličnoj studentici ekoinženjerstva Ivi Zokić u ime tvrtke Zagrebačke otpadne vode uručio dekan Fakulteta kemijskog inženjerstva prof. dr. sc. Ante Jukić na redovitoj sjednici, te joj čestitao na odličnom uspjeh poželjevši joj puno sreće u daljnjem studiranju.


Vjerujemo da su budući ekoinženjeri zanimanje budućnosti, te izuzetno važni kako za razvoj ekoloških rješenja u poslovnim sektorima tako i u razvoju znanosti koji itekako podupiremo.

Piše: Astrid Werbolle

Galerija fotografija

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće