ZOV uvijek podupire znanost

ZOV uvijek podupire znanost

Velika obljetnica kemijskog inženjerstva

Već tradicionalno krajem listopada, Sveučilište u Zagrebu obilježava obljetnicu Kemijsko-inženjerskog studija koja mahom okuplja vrsne profesore, znanstvenike, studente, ljude koji su budućnost u toj prirodoslovnoj grani u Hrvatskoj. Ove godine je tako proslavljena i 97. godina ovog stručnog studija, dok su na svečanoj sjednici, koju je držao dekan prof. dr. sc. Bruno Zelić, sudjelovali gotovo svi dekani Sveučilišta u Zagrebu na čelu sa Rektorom Damirom Borasom.

Obzirom da već nekoliko godina i tvrtka Zagrebačke otpadne vode podupire mlade znanstvenike na njihovom putu obrazovanja, svečano je uručena i Zahvalnica ZOV-u za višegodišnju uspješnu suradnju i podupiranje aktivnosti Fakulteta.

Zahvalnicu je preuzela glasnogovornica ZOV-a Astrid Werbolle dok su nagradom 'Vjera Marjanović Krajovan' Zagrebačke otpade vode nagradile najbolju studenticu ekoinženjerstva za ak. god. 2015/2016. Jelenu Čulig.

Nakon podjele nagrada i priznanja najboljim studentima i profesorima, te govora uzvanika uslijedio je glazbeni predah ženske klape 'Armorin'.

TEKST: Astrid Werbolle

FOTO: A.Ć. i A.W.

Galerija fotografija

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće