Nagrade najboljim studentima

Nagrade najboljim studentima

Kemijsko –inženjerstvo obilježilo 96. godina postojanja

Velika svečanost održala se ovoga tjedna na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije u Zagrebu. Na 96. obljetnici ovog prestižnog fakulteta okupili su se brojni dekani i rektor Sveučilišta u Zagrebu, ugledni gosti, znanstvenici, profesori ali i studenti, koji su u protekloj godini pokazali zavidno znanje te ostvarili odlične prosjeke. Prigodom obilježavanja 96.obljetnice u velikoj je predavaonici fakulteta sve prisutne pozdravio dekan prof.dr.sc. Bruno Zelić, istaknuvši važnost budućih znanstvenika za naše gospodarstvo. Nakon pozdravne riječi dekana, te uzvanika uslijedio je glazbeni predah, a potom i dodjela priznanja i nagrada najboljima.

Mnogi gospodarstvenici dali su svoj doprinos kako bi se i novčano poduprli najbolji studenti. Tako je glasnogovornica Astrid Werbolle u ime tvrtke Zagrebačkih otpadnih voda, dodijelila  priznanje i nagradu najboljoj studentici ekoinženjerstva Anamariji Slivar.

Kako je i sam dekan Zelić istaknuo, važno je da se studenti već od fakultetskih dana susreću i budu prisutni u gospodarstvu kako bi stekli iskustvo i praksu za kasnije zvanje, dok će gospodarstvenici na taj način prepoznati mladu osobu, koja svojim znanjem kasnije može itekako pridonijeti razvoju naše zemlje.

Tekst i foto: Astrid Werbolle

Galerija fotografija

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće