U pandemiji studenti briljiraju

U pandemiji studenti briljiraju

Studentica Katarina Lich najbolja u ekoinženjerstvu

Veröffentlicht: 4.12.2020.

Povodom 101. godišnjice i Dana Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu najboljim završnim studentima na diplomskim studijima Fakulteta: Kemijsko inženjerstvo, Kemija i inženjerstvo materijala, Ekoinženjerstvo i Primijenjena kemija već tradicionalno se dodjeljuje se nagrada Vjera Marjanović Krajovan. Nagrade se sastoje od priznanja i simboličnog novčanog dijela, a osim Sveučilišta u njima sudjeluje i gospodarski sektor koji podupire edukaciju i nove mlade znalce.

Nagradu za najboljeg studenta na studiju Ekoinženjerstvo poduprle su i Zagrebačke otpadne vode d.o.o., a pripala je najboljoj studentici  Katarina Lich, koja je i proglašena najboljom studentici u generaciji 2019./2020.

I dok je do sada uvijek bila organizirana i svečana Smotra fakulteta, ove je godine svečanost izostala, no ništa manje zbog toga ne veseli činjenica da podupiremo znanost i mlade ljude koji su i ovom teškim vremenima fokusirani, zainteresirani i marljivi u svom nastojanju da postanu uskoro vrsni akademski građani naše države.

Piše. Astrid Werbolle

Galerie

Unsere Website verwendet Cookies, um Ihre Benutzererfahrung zu verbessern und Ihren Besuch zu verfolgen.
Weiterlesen...

Ok Cookies entfernen