Inovativna rješenja mladih zasluženo nagrađena!

Inovativna rješenja mladih zasluženo nagrađena!

Najuspješnije timove odabrala je stručna komisija u čijem je sastavu bio prisutan i naš kolega, CFO ZOVuip-a Predrag Samardžija...

Objavljeno: 1.12.2022.

Održiva rješenja za svakodnevne potrebe u fokusu su javnosti dok su inovativna rješenja za naše ekološke probleme potrebnija nego ikad! Zelene tehnologije uključuju inovacije poput čiste energije, pročišćavanja otpadnih voda, gospodarenja otpadom… Prepoznavši važnost zelenih tehnologija u poslovanju pokrenut je projekt GreenTech Entrepreneurship Challenge. Svoja zelena rješenja i prototipe predstavilo je ukupno 200 učenika kroz 2 države i 10 škola u Makedoniji i Hrvatskoj. Najuspješnije timove odabrala je stručna komisija u čijem je sastavu bio prisutan i naš kolega, CFO ZOVuip-a Predrag Samardžija koji je nagrađene učenike pozvao na CUPOVZ kako bi na primjeru vidjeli sustav sličan onome kojega su sami osmislili te istražili mogućnost karijere.

-Ulaganje u mlade naraštaje i njihovo znanje te razvijanje svijesti prema zelenoj energiji važno je za našu zajedničku budućnost!- kazao je CEO ZOV-a dr. Thomas Sichla koji podupire inicijativu da učenici ne izrađuju samo prototipe već da se što ranije upoznaju i sa realnim sektorom. 

Pripremila: Astrid Werbolle

Izvor: Tportal

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće