Dan planeta zemlje i dalje naš najdraži eko praznik, ove godine online!

Dan planeta zemlje i dalje naš najdraži eko praznik, ove godine online!

Pandemija, potresi, novo normalno promijenilo je i naš najveći događaj u Zagrebačkim otpadnim vodama.

Objavljeno: 20.4.2021.

Pandemija, potresi, novo normalno promijenilo je i naš najveći događaj u Zagrebačkim otpadnim vodama.

I dok smo proteklih 15 godina s radošću na Dan planeta Zemlje okupljali i do 1000 djece iz svih zagrebačkih osnovnih škola, ove godine zbog epidemioloških razloga to nije bilo moguće. No nismo željeli razočarati naše najmlađe i baš kao što se i škola prilagodila online nastavi, tako smo i mi prilagodili naš najvažniji događaj u ZOV-u.

Osnovnoškolci su pozvani da naprave likovne i literarne radove, a ovoga puta i virtualne uratke vezano uz temu Dana planeta i zaštite voda. Radovi su stigli, a mi smo opet imali pune ruke posla jer nije lako bilo odabrati najljepše. Zapravo je mašta djece toliko uzbudljiva da nema rada koji se nije mogao nagraditi. Vidjet ćete to i vi 22.4. na sam Dan planeta kada ćemo i objaviti radove putem naše online izložbe na našoj web stranici, dok će izložba na Centralnom uređaju za pročišćavanje otpadnih voda svoje posjetitelje još malo pričekati. Osim online izložbe i nagrada za vrijedne ručice naših učenika, bit će dostupni i online posjeti uređaju, virtualni obilasci uz prethodnu najavu.

Možda novo normalno i nije baš cool, ali je svakako moderna tehnologija učinila sve da nas bez obzira na distanciranost poveže i pokaže svu kreativnost naših najmlađih.

Veselimo se Danu planeta, stay tuned...

Piše: Astrid Werbolle

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće